Hemma

2010-11-30 Kl: 16:40:02
Allmänt | Kommentera (0)

Eller jag kom ju hem i fredags men har inte orkat sutte vid datorn så mycket! Resan hem gick bra förutom att det var världens snöstorm från gävle och sen innan huddik var det stopp, hade vare en stor olycka så vi fick stå där ett bra tag tills personbilar tillslut fick åka. Stackars dom som hade lastbil som fick stå ännu längre!

Kom iaf hem och somnade direkt var riktigt trött. På lördagen åkte jag pappa och benjamin och hämtade en kattunge :) Sen kom joss och  vi åkte och köpte lite gott sen hyrde vi film.

På söndagen hämtade vi emma sen åkte vi på stan en sväng, var dock inte där så länge eftersom det var så himla kallt. hahah

Och sen har jag varit på skolan i två dagar. Skönt att vi har haft två korta dagar. Nä nu ska jag snart åka och träna

Kram
 
Nu när de är sisådär 20 grader kallt så skulle de va lite skönt med sommar!


Sista dagen

2010-11-25 Kl: 17:05:32
Allmänt | Kommentera (0)

Nu har jag och emelie praktiserat klart för den här gången. Det var inte roligt alls att säga hejdå, kommer att sakna alla riktigt mycket. De har varit tre roliga veckor på s.a.t.s . Av alla praktiker som vi har haft så har den här varit den bästa! :)

Nä nu ska jag följa med emelie när hon ska klippa sig.

Puss


Benjamin

2010-11-24 Kl: 22:39:03
Allmänt | Kommentera (0)

Saknar dig!


Sats

2010-11-23 Kl: 21:27:03
Allmänt | Kommentera (0)



Va ett tag sen jag skrev här sist. Har varken haft ork eller lust!

Snart åker vi hem till kramfors igen, har haft det riktigt bra här i stockholm. Trivs jätte bra på sats, alla är så snälla där! Kommer sakna dom :)

Nä nu ska jag kolla när emelie äter en massa sötsaker som jag försöker hålla mig ifrån.

Puss


Dåligt med bloggande

2010-11-04 Kl: 22:12:18
Allmänt | Kommentera (0)

Har inte skrivit på ett tag, har haft fullt upp med att plugga teori. Äntligen är det över. Har nu körkort och det känns riktigt bra! :)

Kommer nog inte bli så mycket bloggande dom närmaste veckorna heller, åker nämligen till stockholm imr, och helgen ska tillbringas där med Emelie joss och sara :D sen ska jag och emelie ha praktik i tre veckor. Kommer nog bli riktigt roligt :)


   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0