Torsdag

2009-07-31 Kl: 00:48:19
Allmänt | Kommentera (3)
Hej! :)
Jag skrev inget igår, ja ni vet iband får jag mina svackor och då orkar jag bara inte skriva nått. Satt ialla fall och prata med en rolig person igår till fya på morron, rätt trevligt faktisk, somna snabbt som bara det efter. Vaknade vid ett idag, klev upp ringde joss sen åke vi med mama och conny till solle. När vi kom fram dit åt vi på nån slags "korvkiosk" och en 90grams skrov fick bli min frukost. Va där nån timme kikade i lite affärer och satt och prata lie och så. Sen åkte vi tillbaka till kramors, väl där skjutsade mamma in mig och joss direkt till stan, jag gick nämligen till synoptiken och beställde en tid, jag ska nämligen beställa linser därifrån eftersom jag ser så suddigt i dom somjg beställde från interet. När det va gjort började jag min tjugominuters gånfärd hem.

När jag kom hem satte jag mig vid datorn en stund sen tog jag moppen in till stan för att hämta en sak. Kom hem oc då vare strykning som stod på schemat, och det var massvis med kläder att stryka.Strök i cirka två timmar sen gick jag upp och åt en sallad, och ja nu sitter jag här igen och längts tills imorron då jag och joss åker till Östersud. Hoppas att on loggar in på msn snart så jag kan fråga när vi ska åka och så, jag hoppas iaf på en rolig helg. En sak till, det lär inte bli så mycket bloggande för min del i helgen eftersomjag inte tar med datorn, men det ska nog gå bra ändå. Vi hörs efter helgen! Ni får ha det så bra så länge :)
Puss och Kram

Ännu en gång krånglar det med bilderna får se om jag får in några senare! :)


Ett inlägg för joss skull

2009-07-29 Kl: 01:19:24
Allmänt | Kommentera (0)
Ja jag hade inte tänkt att skriva nått ikväll, jag är irriterad och allt är skit! men det blir ialla fall ett kort inlägg.

Dagen började med att jaag och emmali åkte till stekhuset där fixade jag mina naglar och emmali solade lite emellan åt medans hon väntade på att jag skulle bli klar, vilket tog en väldans tid, det tog cirka tre timmar. Vid två tiden kom joss oxå, hon skulle nämligen göra naglar hon med, men eftersom det blev lite försenat så solade hon två gånger, knäppgöken, heheh.

Medans joss fixade sina naglar gick jag och fitade mig till mitt id kort, hatar när man ska fotografera sig, de blir så pinsamt på nå sätt, orkar inte förklara. Efter jag hade gjort det gick vi tillbaka till joss, där var hoon nästan klar, och resultatet på hennes naglar blev väldigt bra, supersnyggt blev det! När hon var klar var klockan sisådär 6, då åkte vi direkt hem till mig allihopa och åt tacos, mycket gott tyckte jag att det var. När vi hade ätit klart skjutsade pappa hem joss, sen tog jag och emmali moppen hem till henne, och här sitter vi nu vid varsinn dator, blir kanske till att kolla på nån film elr så sen, jag får se va vi gör.

Imorgon ska jag hem rätt så tidigt och gå till banken med pappa och fixa mitt ida kort. Sen kanske jg ska vara med emma, hoppas de blir nått av, har knappt umgåtts nått med henne i sommar, tråkigt!
Orkar inte skriva mera nu, skriver nog nåt inlägg i morgon oxå, får se hur humöret är då.
Puss

oj råka göra nått med texten men orkar inte fixa de nu.



Nattinatti

2009-07-28 Kl: 02:21:17
Allmänt | Kommentera (0)

Godkväll eller godnatt kanske man säger?
Somsagt joss kom och jag emmali och joss kollade på film, vi kollade på två stycken troja, en var superdålig så vi bytte nästan direkt, sen vid halv tolv skjutsade jag hem joss, det var rätt så kallt att köra moppe den tiden, men tur att vi inte bor så långt ifrån varann. När jag kom hem kollade jag och emmali på ännu en film, Collage tror jag att den heter, den var inte så jätte bra men den gick att kolla på.

Imorgon ska jag upp vid elva tiden, ska nämligen på stekhuset och fixa naglarna då, får väl se hur det blir som. Ska nog sova nu. Skriver imorron.
Puss


Härnösands stadsfest

2009-07-27 Kl: 19:54:48
Allmänt | Kommentera (0)
Som ni kanske har märkt sså har jag inte bloggat på ett par dagar, det beror på att jag har hafft fullt upp, jag har varit på härnösands stadsfest i helgen sen igår var jag så trött så då orkade jag inte!

Fredag: Gick på stan med joss, vi solade sen träffade jag markus en sväng, åkte hem åt, sen började jag fixa iordning mig inför kvällen, emma kom även förbi en sväng och lånade en klännig av mig samt fixade håret lite, sen vid sju tiden kom joss och hennes pappa och hämtade mig. Först åkte vi till bollsta för att hämta Jennifer och Carro sen åkte vi vidare mot härnösand. När vi kom fram dit gick vi in på en pizzeria och satt på toan där ett bra tag och drack lite, sen gick vi och mötte emma och resten av folket på stan, var med dom ett tag sen dök sofie upp, hur roligt som helst att träffa henne har inte sett henne sen vi slutade skolan. Jag och joss var iaf med henne resten av den kvällen, gick in i öltälte träffade några kompisar till joss syrra som va med oss ett tag, sen avslutades kvällen på donken. När vi skulle åka hem virrade vi bort oss i bostadsområdet och åkte runt där i typ en halvtimme, sen kom vi ut vid dollar och då gick det snabbt hemmåt.
Det var iaf en mycket rolig kväll.

Lördag: Vaknade vid tolv, åkte till joss, satt vid datorn ett tag, åt sen kom sassa, jag hoppade in i duschen sen började vi fixa oss. Tomas och Emil kom sedan pch hämtade oss vid sju tiden. Åkte först på nån fest på långgatan sen gick vi vidare till Camilla, det tog ett bra tag att gå eftersom det låg på andra sidan av stan, var iallafall där hela kvällen, gick ner på stan vid elva, gick direkt in i öltälte och där varr vi resten av kvällen, sen avslutades även denna kväll på donken. Sen åkte vi hem tog även ett tag att åka hem denna kväll varför ska jag inte riktigt gå in på!
Riktigt rolig kväll!

Söndag: Jag och Joss vaknade vid halv ett, klev upp åt lite sen åkte vi hem till mig, satt och försökte få in bilder på bdb vilket inte gick så bra eftersom de verkar va nå fle på bdb på min dator, hel knäppt. Sen kom emmali vi satt i sängen och pratade lite sen åkte vi till ullas där vi åt, det var mycket gott, längesen jag åt där. Efter det gick joss hem och jag och emmali tog moppen hem till mig. Kvällen var lugn satt bara vid datorn och kollade på film, rätt så skönt med en lugn kväll efter en fullspeckad helg!

Idag: Vi vaknade vid halv tolv, klev upp fixade oss, åt lite sen tog vi moppen till stan, gick på lite affärer och så, jag hämtade ut mina linser. Sen drog vi hem igen, och nu sitter vi här igen. Sen kommer joss och ska vara med oss :D
Skriver kanske mer ikväll.
Puss








tyvärr äre nå fel så jag får inte in resten av bilderna :(



Hsand

2009-07-24 Kl: 18:01:26
Allmänt | Kommentera (0)
Vaknade vid 12 idag, klev upp klädde på ig sen åkte jag till stan med joss, vi sola lite och gick runt och kolla bara :)
Sen när vi va påväg hem träffade jag markus, ja hejdå till han peter och marie, lite tråkigt men, efter det åkte vi hem, sen nu har jag nyss duscha och så, jag ska nämligen till härnösand ikväll, tråkigt att det är så dåligt väder, men hoppas att det blir roligt ändå :)
Skriver ett inlägg imorron om kvällen osv.
PUSS

Hemfärd

2009-07-23 Kl: 21:11:30
Allmänt | Kommentera (1)
Ja kära bloggläsare inte för att ni är så många men ändå, jag har inte skrivit på några dagar nu, har inte vela sitta så mycket vid datorn utan umgås med markus istället! Jag kan berätta att jag är hemma nu, och det känns faktiskt lite tråkigt, jag trivs så bra där nere i dalarna :)

Igår kollae vi på film till halv fyra, tusenbröder såklart, sen la vi oss och sov, vi klev nämligen upp vid åtta i orse för att åka till kramfors. Resan gick mycket snabbt tycker jag, Tråkigt att vara utan markus nu när vi umgåtts en hel del, men var så glad för hans skull. Ikväll har jag varit ute i Norrfällsviken med mamma, pappa och benjamin, det har varit riktigt mys, sen när vi kom hem åkte jag och mamma och sola, jag skulle sola tjugo minuter men det var så fruktansvärt varmt så jag fick kliva upp tidigare, åkte hem sen nu sitter jag här. Jag har nämligen nyss beställt mig ett par bruna linser, köpte när jag var i dalarna men det vart fel färg, det var svarta så fick gå och lämna tillbaka dom och så klart så hade dom inga bruna kvar, så himla typiskt, men nu är dom ialla fall beställda, men jag gillar dom inte riktigt ibland ser jag lite suddigt i dom, så får se om det är så den här gången också, i sånna fall får jag väl gå till synoptiken eller vad det nu heter och beställa därifrån istället, vi får se hur det bli som.

Imorron tror jag at tjag ska följa med Joss när hon ska sola, sen på kvällen blir det antingen Solle eller Hsand, vet inte än, har tyvärr hört att vädret inte ska bli allt för bra, lite synd, men hoppas att det blir roligt ändå! Nu ska jag läsa lite bloggar sen kanske lägga mig tidigt ikväll? Får väl se hur länge jag fastnar här, haha.
Puss



( Blev inte så mycket bilder i dalarna eftersom min camera är trasig, kanske har nämt det förrut? )


Förkyld

2009-07-21 Kl: 12:46:10
Allmänt | Kommentera (0)
Hej!
Det blev inget bloggande för min del igår, men jag kan ju berätta lite kort vad vi gjorde. Vi var inne i borlänge hela dan gick på lite olika affärer och så, sen på kvällen fiskade vi, markus drog upp fyra fiskar på ett kick :P

Idag ska vi in till borlänge igen, vi ska nämligen bada, får se vad som händer efter det!
Jag kan ju oxå berätta att jag har väldigt ont i halsen, svårt att svälja så ont har jag, kan ju kanske bero på att vi va ute och åkte moppe i spö regnet för nån dag sen. Aja nog om det, nu ska vi äta lite sen åka till borlänge. BNi får ha det så bra så länge!
Puss

Regn

2009-07-19 Kl: 21:11:41
Allmänt | Kommentera (0)
Ja idag har det spöregnat så gott som hela dagen. Som jag sa igår så började vi kolla på en serie, nämligen tusen bröder och den har vi sutte och kollat på nästan hela dagen, den är så grymt bra! Vi har även vare ute och åkt moppe och ja markus kör som en liten galning, men jag måste erkänna att det är rätt roligt, han har kört i genom as djupa vattenpölar så vi var helt dyngsur när vi kom hem ige, vi hann även med en liten vurpa på halgräset, hahaha :P

Kom nyss hem ifrån jesrusalem , jag markus och putte tog epan dit för att käka en pizza och dom har så himla goda pizzor där, för min och markus del blev det en med oxfilé, sparris, championer och bea sås!

Nä nu ska jag hjälpa markus att säda rummet lite, sen ska vi väl fortsätta att kolla på tusenbröder, vi har några avsnitt kvar. Och jag har inte knäppt nå nya bilder, så det blir ett lite tråkigare inlägg idag!  :P
Puss!

Lördag

2009-07-19 Kl: 00:17:37
Allmänt | Kommentera (0)
 
 Idag vaknade vi vid halv elva, klev upp duschade, sminka mig sen åt vi, sen tog vi moppen in till borlänge, där gick vi på kupolen i några timmar, sen drog vi vidare till dollar för att köpa oss lite godis och dricka! Sen påvägen hem stannade vi till på en cross bana där var det en massa hopp som vi "hoppade" elr ja vi hoppade inte men det var as roligt, sen när vi kom hem vare grillning som gällde, supergott! :) Efter maten spelade jag och markus lite badminton.

Nu ikväll har vi vare och fiskat, men ikäll förljde även putte med, jag fick fyra små fiskar sen fick putte en as stor men den råkade åka i vattnet igen, även markus fick sig en fisk, riktigt mysigt att bara sitta och meta, sen när vi var klar tog vi puttes epa hem, och det var litetrångt eftersom man bara får sitta två i en sån, och vi fick lite smått panik när vi började närma oss hemmåt, det var nämligen en bil som svängade in efter oss hela tiden sen körde den jätte nära oss sen tänkte den köra om på innsidan av våran bil, alla vi tre vart lite små skrajj om jag ska vara ärlig, men sen när bilen körde om oss var det lite roligt faktisk. haha. När vi kom hem lekte vi ja ni läser rätt vi lekte kurragömma med dunk, och det var riktigt roligt, och nu har vi äte lite kvällsfika ialla fall jag och putte, nu ska vi kolla på en film sen sova!
Ha det så bra allesamman.
Pöss

Dalarna

2009-07-17 Kl: 22:55:57
Allmänt | Kommentera (0)

Som jag skrev tidigare så är jag ju nu hos markus. Tänkte skriva lite vad vi har gjort idag! När vi kom hem ställde vi bara in grejjerna sen sprang vi ut och töntade oss, gick ner till vattnet en sväng, satt där sen gick vi hem hämtade pengar, cyklade till "lill kiosken" hyrde golfkluggor och spelade lite minigolf, rätt roligt faktiskt, men markusvann ju såklart, heheh! Efter det åkte vi till "Jerusalem" och delade på en pizza, supergoda pizzor hade dom där! Åkte tillbaka till markus och hämtade fiskespöna sen bar det av ner till vattnet igen för att meta lite, Markus fick tre fiskar som han kastade emot mig, och jag hatar fiskar eller ja ialla fall när dom kommer i närheten utav mig så jag fick panik och sprang allt vad jag hade och skrek samtidigt som han jagade mig med dendär fisken, haha då kom jag och tänka på en gång när jag och emmali var mindre och hon bodde i ed,och vi stod ute och fiskade på klipporna där som är alldeles vid huset, och emmali drop upp världens gädda, och både hon och jag fick panik och bara stod och skrek, och då kom mamma och helen ut springandes ur huset för dom trodde att det hade hänt nått, sen när dom kom till klipporna undrade dom varför vi skrek och vi stod helt panikslagna och sa att vi hade fått en gädda, då blev dom riktigt arga på oss!

Ja efter fiskestunden tog vi cykeln och cyklade tillbaka till jerusalem igen för att köpa chips och dricka, sen stannade vi där ett tag och pratade lite med alex, som trodde att jag hade bosatt mig i mockfjärd eftersom jag är här så ofta. Nä nu tjatar markus att jag ska komma och spela xbox med han så jag ska försöka slita mig ifrån datorn nu., och eftersom jag inte har bildprogrammet som jag ändrar mina bilder i så är emmali så gullig att hon hjälper mig med det, ett stort tack till henne! Vart inte så mycket bilder tagna men ni får nöja er med dom två som togs.
Skriver kanske ett litet inlägg imorgon också får se hur det blir som med det, men ni får ha det så bra så länge!
Puss

Mockfjärd

2009-07-17 Kl: 15:15:40
Allmänt | Kommentera (0)
Sitter hos markus nu, har nyss kommit fram efter5 timmars tågresa, elr ja åkte buss cirka två timmar och tåg tre. När jag kom fram gick vi på donken, Smarrigt! Vet inte vad vi ska göra sen, det återstår att se :)
Puss

Hastigt inlägg

2009-07-17 Kl: 00:14:53
Allmänt | Kommentera (0)
Kom nyss hem eller ja nyss och nyss för cirka en timme sen. men jag har haft fullt upp med att packa, eftersom jag åker bort imorron, kommer hem på torsdag, så det lär inte bli så mycket bloggande under dom dagarna, men det dör ni inte utav va? :P

Idag har jag och pappa varit ute och övningskört, jag har varit ute på "storvägen" för första gången, det gick bra faktiskt, var riktigt roligt. Efter att vi hade kommit hem, la jag mig i sängen och kollade på tv en stund, sen kom papap in och frågade om jag ville följa med till högakusten hotellet och äta, jag ville såklart följa med eftersom jag inte hade nå bättre för mig. Åkte dit satt och åt, jättegod mar, (har dock bara bild på förätten) Benjamin lekte i lekparken medans vi åt. Glömmde att nämna att benjamins mormor är här och hälsar på! Ialla fall, efter att vi hade äte åkte jag mamma och annnalisa till Norrfällsviken och kollade runt lite, det är så fint där ute. Sen påväg hem träffade vi på en älg, den var inte ett dugg rädd vi tutade med bilen och allt, den bara stod där i skogsvrån med spedsade öron, ståtligt djur! Sen när vi kom hem hade pappa rensat jordgubbar så då satte vi oss ute på uterummet och åt det, jag kännde mig lite stressad eftersom jag skulle packa och allt och klockan började bli ganska mycket och jag ska upp tidigt imorron, haha men nu sitter jag här och klockan är alldeles fö mycket!

Men om ni märker att jag inte skriver på ett tag så vet ni ju att det är för att jag är bortrest! men ni får ha det så bra!
Puss











Kvälls uppdatering

2009-07-15 Kl: 20:42:29
Allmänt | Kommentera (1)
Ja nu har ännu en dag gått, och den har varit rätt så seg. Jag har inte gjort så mycket mer än att suttit här, klippt gräset, städa badrummen, damma, mitt rum och bädda rent i min säng. Det ska bli så skönt att få lägga sig i en nybäddad säng, ååh underbart! Vad har jag mer gjort då '? Ja inte ett piss faktiskt. Jag har fått reda på att jag är fyra tusen rikare på fredag iallafall, det känns ju bra :)
Sen kanske det blir storsjöyran för mig, får se vad joss säger. Kom på en sak till Jag saknar joss redan :O de är helt sjukt jag jag var med henne i förrgår men saknar henne redan, de är nog därför jag är van att vara med henne dygnet runt nuförtiden, hahah :)

Nä nu har jag inte så mycket mer att berätta, hare bra
Pöss

Saknad gör ont!

2009-07-15 Kl: 13:08:14
Allmänt | Kommentera (1)

Hej bloggen, vakknade för ungefär en timme sen av att mamma ringde och sen kunnde jag inte somna om. Under den timmen har jag bara suttit här och rensat mina tankar lite.

Har ni någon gång kännt att ni älskar någon så himla mycket att det lixom gör ont i en ? Så känner jag, det gör ont att en person man delat så mycket med både glädje och sorg bara försvinner, allt tar slut på nått sätt, det man aldrig trodde att det skulle göra. Ännu värre personen flyttar och allt känns konstigt, man åker förbi platser man varit på tillsammans, man får upp bilder som blir jobbiga, man försöker radera bort saker och ting som kommer upp i ens huvud, men  det är inte alltid så lätt, ibland om det kommer upp en viss låt på radion som man lyssnat på mycket tillsammans kan man fortsätta och lyssna på den och bara komma ihåg hur det var då, det är jobbigt men man fortsätter ändå att tänk och minnas riktigt hur det var, det är som att nått griper tag i hjärtat och ögona blir tårfyllda, men ändå fortsätter man att lyssna på låten. Ja jag vet inte riktigt vad jag vill få ut av det här men det finns en person som jag saknar riktigt mycket, som jag har massvis med fina minnen med som jag aldrig kommer glömma, och som idag är min absolut bästa vän..

Nä nu ska jag försöka ta mig ur sängen, ta mig nått att äta sen ska jag hjälpa mamma med lite saker. Hörs senare!
Puss

Dålig uppdatering

2009-07-14 Kl: 21:51:08
Allmänt | Kommentera (0)
Ja jag vet, förlåt, men det var nämligen såhär att jag skulle skriva er ett långt inlägg igår om min dag ,men då när jag kom hem från Joss vid 11 så kom det upp en sak som jag blev rasande över och då vare ingen ide att börja skriva massa här, för det skulle inte bli så roligt att läsa, så ist la jag mig och sov, sen så får jag väl skriva idag om både min gårda och idag, plus att jag ska lägga upp lite bilder :)

Jag kan ju börja med att berätta lite om min gårdag. Jag vaknade till vid halv sju när emmali klev upp och skulle fixa sig inför jobbet, sen somnade jag snabbt om igen, tills hon skrev ett sms, jag svarade på de och somnade om ännu en gång tills anton skrev och väckte mig, haha men efter det fick jag sova nån timme till tills det var dax att kliva upp igen, för då skulle jag nämligen hämta emmali i Nyland. Somsagt åkte till nyland hämtade henne, vi gick även in på ica en sväng för hon va hungrig och köpte då en stor cokladkaka och en pigelin (smart val) haha, sen åkte vi vidare hem till henne igen, där satt vi vid datorn ett tag sen gick vi ut och knäppte lite kort, därefter åkte jag hem. När jag väl hade kommit hem åt jag, sen skrev jag till joss och råga om jag skulle komma nått och ja vad tror ni hon svara? Självklart ville hon att jag skulle komma (a) När jag kom till henne gick vi till stan för hon skulle sola, jag köpte kakor som jag satt och snaska på medans jag väntade på att hon skulle bli klar, sen slängde jag halva paketet för då vart det för mycket. När hon hade sola klart gick vi hem till henne, gjorde oss varsin billys och satte oss i tvsoffan för att kolla på "bombay dream" gammal film jag vet men den är så rolig, vissa delar iaf, haha. Sen åkte jag hem vid elva tiden, kom hem vart på dåligt humör och la mig.

Idag vaknade jag vid halv nio, klev upp passade söt benjamin ett tag, sen gjorde vi iordning oss (mamma, benjamin och jag) sen åkte vi till Sollefteå där kollade vi i affärer och åt strips, mysigt att bara umgås med mamma en dag. Åkte hem satte mig vid datorn ett tag sen la jag mig somnade såklart, sov i cirka en timme, vaknade klev upp, åkte och sola med mamma, sen efter var vi och kollade där inne i solariet där dom har nagelverkstad och mamma har beställt tid att göra sånna där naglar, hon ska även beställa tid till mig, så snart får jag äntligen lite längre naglar även om det då är fejk! Det kostar 400 kr om man vill ha med fransk manikyr och 250kr tror jag om man bara vill ha vanliga naglar, rätt bra pris ändå. Efter att vi hade stått där och surrat ett tag åkte vi hem igen, och jag bytte bara bil sen åkte jag med pappa och vi övningskörde, det gick väl rätt så bra, fick panik en gång när jag var påbäg upp i slänten, men annars så, det går bara bättre och bättre om man säger så :)
Nä nu ska jag inte tråka ut er så mycket mer, skriver väl mera imorrgon nån gång!
Puss så länge










   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0