:D

2009-10-31 Kl: 19:07:43
Allmänt | Kommentera (0)

Nu drar vi, hoppas på en lyckad kväll, men det återstår att se :)


;)

2009-10-31 Kl: 18:37:26
Allmänt | Kommentera (0)
Förberedelserna inför kvällen är i full gång ;)









Fest

2009-10-31 Kl: 17:36:06
Allmänt | Kommentera (0)

Sitter hos joss nu, har precis sminkat mig klart väntar bara på att Jennifer ska bli klar med locktången så jag kan börja locka håret, sen drar vi till Johnny, där lär det bli singstar :D


Bloggtips!

2009-10-30 Kl: 23:11:26
Allmänt | Kommentera (0)

Om ni inte redan har läst dessa tre tjejers blogg kan jag lovar att ni verkligen har missat något! Ta en titt om ni inte redan har gjort det vettja! Dom skriver bland annat om deras fritid, fester,skola med mera!
LÄSVÄRT!


Yesterday

2009-10-30 Kl: 22:27:20
Allmänt | Kommentera (0)

I just can´t believe that you´re gone
Still waitin´ for mornin´ to come
When I see if the sun will rise
In the way that you´re by my side

When we have so mutch in store
Tell me what is it I´m reaching for
When we´re through building memories

They can take tomorrow and the plans we made
They can take the music that we´ll never play
All the broken dreams, take everything
Just take it away but they can never have yesterday

They can take the future that we´ll never know
They can take the places that we said we will go
All the broken dreams, take everything
Just take it away but they can never have yesterday


Sundsvall

2009-10-30 Kl: 20:17:34
Allmänt | Kommentera (0)

Ja det blev somsagt en tripp till sundsvall idag med Joss, vi hamnade även i härnösand en stund! Jag bjuder på lite bilder eftersom jag är så snäll.





Dagens inköp:





























Ja det var allt jag hade att bjuda på den här gången, tack Joss för en rolig dag ;D


Sundsvall

2009-10-30 Kl: 07:58:57
Allmänt | Kommentera (0)
Jag är verkligen jätte trött nu, men jag har bara mig själv att skylla, för jag och joss gick inte och la oss fören 03.30. Nu ska vi ialla fall strax åka till bussis för att sedan ta en buss därifrån till sundsvall! Vi hörs kanske ikväll. Ja nu råkade jag såklart trycka på nåtgot så att texten blev såhär, får kolla om emmali kan hjälpa mig med det sen.
Puss och kram så länge!

02.00

2009-10-30 Kl: 02:11:43
Allmänt | Kommentera (1)

Ja jag eller jag kanske ska skriva vi skulle ju egentligen lägga oss rätt tidigt för att orka upp imorgon bitti, men nu sitter vi här och klocka är över två, och vad har vi gjort under tiden då ? Jo jag har suttit och pratat med en jätte trevlig kille, och samt skrattat åt joss knasigheter :D

Nä men med denna bild så säger jag väl godnatt :)


Läskigt!

2009-10-29 Kl: 23:40:42
Allmänt | Kommentera (0)

Kom nyss hem från "jobbet" det var riktigt läskigt. När jag och joss satt och väntade på att vi kunde börja städa kom det in en gubbe, han såg lite mysko ut, sen gick han in på toan och var dr inne i tjugo minuter, och jag knnnde inte börja städa fören han hade gått eftersom skutgrejjerna var där inne, sen när han hade gått gick jag in på toan hämtade grejerna och gick ut därifrån snabbt eftersom det inte luktade nå vidare gott. Sen när joss gick in dit såg hon att de va blod på väggen, det var alldeles "färskt" eller vad man ska säga, så vi skyndade oss in till marit som satt i rummet bredvid och höll på med någons naglar. Tur att hon var där ialla fall för det var faktiskt riktigt läskigt, och jag kan ju säga som så att jag kommer aldrig vara där ensam!

Nä nu ska jag inte skriva så mkt mer,för imorgon ska jag och joss upp tidigt för vi ska nämligen till sundsvall, och emmali och anton fyller hela 16 år, Grattis till dom! :D


Dålig uppdatering

2009-10-29 Kl: 17:00:40
Allmänt | Kommentera (0)

Ja jag vet att jag har varit väldigt dålig med det på sistone, men ska försöka skärpa mig! Hela lovet har snart flygit förbi och jag har knappt hunnit blinka känns det som, och vad har jag gjort då ?
Jo jag har mest varit med joss, sen har jag även varit med markus och emmali, sen har jag hunnit med att träna och så vidare, jag orkar faktiskt inte skriva allt jag har gjort. En sak jag ialla fall har hunnit gjort är att glömma bort min körlektion som jag engetligen skulle ha klockan nio i morse, känns lite surt eftersom nu är det som att jag har slängt 500 spänn i sjön, arg jag blev på mig själv, men det är inget att sitta och älta om, för gjort är gjort eller hur ?

Idag vaknade ialla fall jag och joss vi halv ett, klev upp och åkte direkt med mamma på stan, där va vi ett tag, jag köpte en liten bok, undra vem jag ska ge den till ;) Nä nu ska jag inte skriva så mkt mer, ska iväg och träna snart sen blire till att åka på jobbet och städa! :)
Puss så länge


Tupplur men fortfarande sömnig :S

2009-10-22 Kl: 18:17:33
Allmänt | Kommentera (0)

Jag bjuder på bilden! ;D

Vaknade alldeles nyss utav att veckarn ringde och talade om för mig att det var dax att kliva upp! Jag är fortfarande trött och vill egentligen sova mer men det går inte eftersom jag måste träna på mitt nk prov som jag har tills imorgon, sedan vid halv sju ska jag ta moppen och brumma ner till hallen där ett body pump pass väntar på mig, haha. Efter body pumpen ska joss följa med hem till mig, vi ska kolla på mammas pojkar och inlåst, låter inte helt fel va? :) Nä nu väntar skolböckerna.
Ciao


Hellu

2009-10-19 Kl: 19:47:36
Allmänt | Kommentera (0)

 

 

 

 

Jag saknar dig varje dag, varje minut, varje sekund, alltid har jag dendär jobbiga känslan inom mig, den vill som inte riktigt försvinna. Det har gått lång tid nu, och det känns fortfarande lika ensamt, jag vänjer mig aldrig! Jag får vara glad för att jag får ha dig som vän, för jag skulle aldrig klara mig helt utan dig, och jag hoppas att du aldrig lämnar mig helt. Du känner mig bäst och du har alltid funnits där för mig. Du är bäst och jag älskar dig!



Nä nu ska jag snart ta moppen och brumma iväg hem till emmali, hon ska nämligen komma till mig, blir nog så att hon sover här :) vi lär nog bara kolla på tv och så, sen ska hon hjälpa mig med mitt prov som jag har imr.
Aja ni får ha en sån bra kväll allihopa för det ska jag ha med världens bästa emmali :)


Dalarna

2009-10-18 Kl: 12:57:15
Allmänt | Kommentera (0)
Sitter hos markus nu, vi ska strax äta sen åka med marie till borlänge, hon ska jobba och vi ska gå en stund på kupolen. Mitt tåg går 16.16, känns lite drygt, är inte hemma fören 21.40 såatt. Vill inte hem, helgen har gått så fruktansvärt fort. Nä nu ska jag umgås med markus den lilla tid innan jag åker hem!

Puss

Dalarna

2009-10-18 Kl: 12:56:56
Allmänt | Kommentera (0)
Sitter hos markus nu, vi ska strax äta sen åka med marie till borlänge, hon ska jobba och vi ska gå en stund på kupolen. Mitt tåg går 16.16, känns lite drygt, är inte hemma fören 21.40 såatt. Vill inte hem, helgen har gått så fruktansvärt fort. Nä nu ska jag umgås med markus den lilla tid innan jag åker hem!

Puss




Jag älskar dig


Saknat mig ?

2009-10-15 Kl: 22:23:27
Allmänt | Kommentera (0)

Har ni saknat mig nu när jag har haft mitt lilla blogguppehåll?
Jo jag kan förstå det ;P haha

Nä men det var faktiskt såhär att joss skrev till mig och undrade om jag hade skrivit nått i min blogg, och då förstod jag direkt att hon saknar att läsa den, så det här lilla inlägget är för henne, snällt va ? ^^

Vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva, jag kan ju börja med att skriva att jag har världens bästa vän som jag aldrig någonsin vill förlora, nämligen joss! Vi har alltid så roligt tillsammans, och jag har så himla många rolig minnen med henne. Jag är riktigt glad för att jag lärde känna henne, vi är så himla lika på sättet, hon är nästan som en syster för mig, kan prata med henne om precis allt, och det känns så bra att ha en vän som hon!
Nä nu ska jag inte skriva en hel roman om hur bra joss är och över hur glad jag är att hon är min vän.






Jag säger bara bill och bull för-all-tid! <333


   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0